Broj nekretnine: 85/2020-P1

Garaža površine 14 m², pored “Tenisa” i šetališta “Slana banja”, naselje Centar

Opis nekretnine

Prodaje se garaža površine 14 m². Nalazi se u nizu garaža u ulici 2. Tuzlanske brigade, pored teniskih terena i fakulteta za tjelesni odgoj i sport, u naselju Centar. U neposredonoj blizini nalaze se Panonska jezera i šetalište “Slana banja”. Pozicionirana je iza stambene zgrade, a prilaz garaži je iz ulice 2. Tuzlanske brigade. Ispred garaže se nalazi asfaltirani plato i parking.

Kupovina garaže na ovom lokalitetu predstavlja dobru i pametnu investiciju jer je sve izraženiji problem nedostatka parking prostora i garaža, ne samo na ovoj lokcaiji, nego i u čitavom gradu Tuzli.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici 2. Tuzlanske brigade, pored teniskih terena i fakulteta za tjelesni odgoj i sport, u naselju Centar. U neposredonoj blizini nalaze se Panonska jezera i šetalište “Slana banja”. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u centralnom gradskom jezgru i neposrednoj blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U krugu od 500 metara se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, zgrada Općine Tuzla, MUP TK, Općinski i Kantonalni sud, TC “Mercator”, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportski tereni, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.