Broj nekretnine: 17/2020-P2

Funkcionalan višenamjenski poslovni prostor površine 28,30 m² na prometnoj lokaciji, naselje Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski poslovni prostor u stambeno poslovnoj zgradi u naselju Sjenjak u A bloku u Tuzli. Poslovni prostor je površine 28,30 m2 a sastoji se od dvije prostorije, predprostora i toaleta. Veliki stakleni portali čine ovaj poslovni prostor veoma svijetlim i prozračnim. Sama lokacija čini prostor idealnim za razne tipove djelatnosti kao sto su kancelarijske i agencijske djelatnosti, predstavništva firmi, trgovačko-ugostiteljske djelatnosti, manje ordinacije, kozmetički saloni.Poslovni prostor je okružen ugostiteljsko trgovačkim objektima te ima veliku frekvenciju pješačkog saobraćaja što predstavlja dobru investiciju za budućeg kupca. Ispred i iza objekta se nalazi prostran parking prostor što prostor čini atraktivnim.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Sjenjak u ulici Ismeta Mujezinovića u Tuzli. Ukoliko želite raditi na kvalitetnoj i sigurnoj lokaciji koja se istovremeno nalazi nedaleko od glavnih saobraćajnica i stanica gradskog saobraćaja onda je ovo izvrsna lokacija za Vas. U blizini objekta se nalazi obdanište, osnovne škole, market “Bingo”, “Dramar” centar, Klinika za srce, Međunarodna škola, sportski tereni, šetalište, apoteke, pošta, taxi i autobusko stajalište, kao i mnoštvo drugi sadržaja.


Standard:
Centralno gradsko grijanje. Vanjska metalna stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Internet. Telefon. Kablovska TV.