Broj nekretnine: 117/2017-P1

Funkcionalan, svijetao dvosoban stan površine 63 m², na 2. spratu, Irac

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, svijetao dvosoban stan uknjižene površine 63,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade u naselju Irac. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja, ostave i zatvorene lođe. Na ulazu u stan postavljena su kvalitetna protuprovalna vrata. Blizina centra grada, srednjih škola i univerziteta, dobra spratnost, dvostrana orijentacija i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine.  Iza zgrade se nalazi prostran parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Stanu je potrebna potpuna adaptacija.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade u naselju Irac. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, osnovna škola, obdanište, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, “Bingo City Centar”, “Konzum”,  ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Parket u sobama, trpezariji, ostavi i predsoblju. Keramičke pločice u kupatilu, Vinas pločice u kuhinji i ostavi. Kablovska TV. Interfon. Lift. Video nadzor.