Broj nekretnine: 1/2017-P2

SNIŽENO! Funkcionalan, potpuno adaptiran dvosoban stan površine 38,52 m², u blizini većine fakulteta, pogodan za iznajmljivanje, Tušanj

Opis nekretnine

Prodaje se kompletno adaptiran manji dvosoban stan površine 38,52 m². Stan se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Tušanj. Stambena zgrada u kojoj se stan nalazi je udaljena samo par minuta hoda od većine fakulteta i srednjih škola, te ovaj stan predstavlja odličnu investiciju za iznajmljivanje studentima. Nekretnina je adaptirana 2013. godine. Urađena je dodatna izolacija unutrašnjih i vanjskih zidova stana stiroporom debljine 5 cm. Kompletno su zamijenjene vodo i elektro instalacije. Postavljene nove podne obloge u sobama i trpezariji (laminat). Postavljene keramićke pločice u kupatilu i hodniku. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije i kuhinje, kupatila, hodnika i degažmana. Maksimalna iskorištenost stambenog prostora, mirna lokacija bez saobraćajne buke, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini,a igralište za djecu i zajednički parking za stanare se nalaze iza zgrade. Nekretnina posjeduje podrumsku prostoriju.

NAPOMENA: Uz stan kupac dobija kompletan namještaj i kuhinju sa svim električnim uređajima GRATIS!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u niskom suterenu (ispod se nalaze podrumske prostorije) stambene zgrade u naselju Tušanj. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, supermarketi “Bingo”, “DM”, i ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija. Podovi u sobama, trpezariji i degažmanu laminat. Pod u hodniku i kupatilu kvalitetna keramika. Automatski osiguraći. Internet. Kablovska TV.