Broj nekretnine: 20/2018-P2

Funkcionalan jednoiposoban stan novije gradnje, površine 42,81 m², Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan jednoiposoban stan novije gradnje sa balkonom uknjižene površine 42,81 m². Stan se nalazi u tuzlanskom naselju Slavinovići. Stan je izgrađen u nadogradnji 2001. godine. Nekretnina je svijetla, prozračna i veoma ugodna za boravak. Pored dobre kvalitete gradnje, stan karakteriše i dobra lokacija i otvoren pogled.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Slavinovići. Naselje Slavinovići je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. Osnovna škola se je udaljena stotinjak metara od zgrade. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, policijska stanica, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Laminat u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu i hodniku. Klima uređaj. Blindo vrata. Automatski osiguraći.Telefon. Kablovska TV. Interfon.