Broj nekretnine: 37/2016-P2

Funkcionalan i kvalitetan trosoban stan odlične dispozicije prostora površine 82 m², Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, izuzetno svijetao trosoban stan jugoistočne orijentacije, uknjižene površine 82 m². Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji, u popularnom tuzlanskom naselju Brčanska Malta. Odličan kvalitet gradnje, funkcionalnost i dobra dispozicija stana samo su neke od karakteristika predmetne nekretnine. Nekretnina je jako dobro održavana i očuvana. Stan posjeduje i vanjsku ostavu koja se nalazi u stubištu. Stambena zgrada ima dva lifta. Ispred zgrade se nalazi prostran parking za stanare zgrade.

Lokacija:
Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi u naselju Brčanska Malta i pozicionirana je na 13. spratu(nije zadnji) zgrade. Brčanska Malta je jedno od atraktivnijih naselja u Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U radijusu od cca.500 metara nalazi se T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, autobuska/taxi stajališta. Važno je napomenuti da se u neposrednoj blizini zgrade nalaze obdanište i osnovna škola što je veoma bitno za roditelje sa manjom djecom.

Standard:
Centralno grijanje iz gradske toplane. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u svim sobama, trpezariji, degažmanu i hodniku. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Blindo vrata. Vanjska ostava. Kablovska TV.Telefon i internet. Interfon.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.