Broj nekretnine: 14/2017-P2

Funkcionalan dvosoban stan novije gradnje sa balkonom, površine 62 m², Irac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan dvosoban stan novije gradnje, uknjižene površine 62,00 m². Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade u naselju Irac. Zgrada u kojoj se stan nalazi je izgrađena 2001.godine. Nekretnina se sastoji od prostranog dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika i balkona. Odličan raspored prostorija, dvostrana orijentacija (jug-istok) koja čini stan svijetlim i prozračnim, samo su neke od karakteristika ove nekretnine. Svi sadržaji neophodni za miran i ugodan život nalaze se u neposrednoj blizini zgrade. Ova nekretnina može biti interesantna potencijalnim kupcima kao investicija za najam studentima, pošto se većina srednjih škola i fakulteta nalazi u blizini zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija

Nekretnina se nalazi u naselju Irac, u blizini Behrambegove medrese i Poreske uprave Tuzla. U krugu od cca. 8oo metara nalaze se trgovački centri „Omega“, „Tuš“, „Konzum“, „Robot“, „Bingo City Centar“, Bosanski kulturni centar, glavna autobuska i željeznička stanica, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove, fudbalski stadion „Tušanj“. Izuzetna saobraćajna povezanost i jednostavan pristup svim dijelovima grada čine ovu lokaciju atraktivnom za život.

Standard:

Grijanje na struju (električni kotao za centralno grijanje). Vanjska i unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku i balkonu. Automatski osigurači. Interfon. Internet. Kablovska TV.