Broj nekretnine: 15/2018-P1

Funkcionalan, dvoiposoban stan površine 67 m², u blizini T.C. “Dramar”, naselje Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se veoma funkcionalan dvoiposoban stan uknjižene površine 67,00 m². Nalazi se na 4. spratu stambene zgrade, u blizini T.C. “Dramar”, u naselju Slavinovići. Satoji se od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i lođe. Vlasnik je postavio laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama, trpezariji i dijelu hodnika, a keramičke pločice u kuhinji, dijelu hodnika, kupatilu i ostavi. Nekretnina je dvostrano orijentisana, sa svijetlim i prozračnim prostorijama i veoma ugodna za boravak. Ispred zgrade se nalazi dječije igralište, a besplatni zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Pored prodaje vlasnik je zainteresovan i za zamjenu za jednosoban ili manji dvosoban stan niže spratnosti.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4. spratu stambene zgrade, u blizini T.C. “Dramar”, u naselju Slavinovići.  Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i ima odličnu saobraćajnu komunikaciju i veliki besplatni parking. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar” , Klinika za srce, policijska stanica, ambulanta, pošta, obdanište, osnovna škola, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine i igrališta za djecu.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Laminat u sobama, trpezariji i dijelu hodnika. Keramičke pločice u kuhinji, dijelu hodnika, kupatilu i ostavi.  Telefonski priključak. Kablovska TV.