Broj nekretnine: 17/2022-P1

Funkcionalan dvoiposoban stan površine 60,40 m², Dragodol – MOGUĆA ZAMJENA ZA KUĆU

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan dvoiposoban stan uknjižene površine 60,40 m². Nalazi se na 6. spratu stambene zgrade (posljednji sprat) bez lifta, u naselju Dragodol. Stan je veoma pogodan za iznajmljivanje studentima zbog blizine visokoškolskih ustanova. Sastoji se od dnevnog boravka, jedne veće spavaće sobe sa garderoberom, jedne male spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i hodnika. Glavne odlike ove nekretnine su dobar raspored prostorija, trostrana orijentacija (sjever-jug-istok), svijetle i prozračne prostorije i mirna lokacija sa dosta zelenih površina. Ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kuhinjski elementi i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

Pored prodaje vlasnik je takođe zainteresovan za zamjenu za kuću u Tuzli.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade (posljednji sprat) bez lifta, u naselju Dragodol. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji sa obiljem zelenila i izdvojena je od gradske buke. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U neposrednoj blizini se nalazi veliki park sa igralištem za djecu, a u krugu od 200 metara supermarket “Bingo”, poliklinika “Salus”, osnovna škola, banke, apoteke, ugostiteljsko-trgovački objekti, stadion “Tušanj”, tržni centar “Slatina”, autobusko/taxi stajalište i drugi sadržaji.

 

Standard:

PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama, kuhinji sa trpezarijom, hodniku i garderoberu. Keramičke pločice u kupatilu. Telefonski priključak. Klima uređaj.