Broj nekretnine: 146/2017-P2

Funkcionalan, djelimično adaptiran dvosoban stan niže spratnosti, sa potencijalom za pretvaranje u dvoiposoban, površine 67 m², Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan dvosoban stan sa balkonom i zatvorenom lođom, površine 67,00 m². Stan je niže spratnosti i nalazi se u stambenoj zgradi u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Nekretnina je djelimično adaptirana. Osnovne odlike ove nekretnine su dvostrana orijentacija nekretnine koja joj daje puno svijetlosti i prozračnosti, odličan raspored prostorija sa dobro iskorištenim stambenim prostorom i odlična lokacija sa svim neophodnim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Stan posjeduje potencijal za pretvaranje u dvoiposoban pretvaranjem trpezarije u manju sobu. Ulaz i unutrašnjost zgrade se dobro održavani, a posebna pogodnost za buduće kupce je prostrani parking koji se nalazi ispred i iza stambenog objekta.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina je locirana u stambenoj zgradi u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Ovo je jedno, za miran i ugodan porodičan život, od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli, i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,“DM”, “Konzum”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta. Osnovna škola i obdanište se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama i trpezariji. Keramika u kuhinji i kupatilu. Internet. Kablovska. Interfon. Lift.