Broj nekretnine: 84/2017-P2

Funkcionalan adaptiran trosoban stan uknjižene površine 60,00 m² (stvarna površina stana cca. 73 m²) na mirnoj lokaciji u centru grada, Centar

Opis nekretnine

Prodaje se prostran, funkcionalan adaptiran trosoban stan uknjižene površine 60,00 dok je stvarna površina stana cca. 73 m². Stan je lociran u manjoj stambenoj zgradi i posjeduje natkrivenu terasu i baštu površine cca.30 m². Stan je adaptiran u periodu između 2007-2010. godine. Prilikom adaptacije je postavljena nova PVC termoizolaciona vanjska stolarija, kompletno adaptirana kupatila, zamijenjene podne obloge, zamijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena protivprovalna vrata. Odlična, mirna lokacija, u samom centru grada, dobra i brza komunikacija sa ostalim dijelovima grada, blizina svih neophodnih sadržaja potrebni za kvalitetan način života, samo su neke od karakteristika ove nekretnine.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa kompletnim namještajem.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji u naselju Centar.Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u centralnom gradskom jezgru i blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U neposrednoj blizini se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, zgrada Općine Tuzla, “Konzum family centar”, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportsko-rekreativni centar “Panonska jezera”, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod u dnevnom boravku brodski pod, u ostalim sobama laminat. Kvalitetne keramićke pločice u kuhinji, kupatilima i hodniku. Protivprovalna vrata. Ostava. Bašta i natkrivena terasa. Telefonski priključak. Kablovska TV.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.