Broj nekretnine: 7/2019-P2

Funkcionalan, adaptiran dvosoban stan sa balkonom površine 53 m² na atraktivnoj lokaciji, Bulevar

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran dvosoban stan sa balkonom uknjižene površine 53,00 m². Nekretnina se nalazi na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. Stan je adaptiran 2012. godine. Prilikom adaptacije vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio kvalitetnu vanjsku termoizolacionu PVC stolariju sa vanjskim roletnama, novu unutrašnju drvenu stolariju, protivprovalna ulazna vrata. U kupatilu su postavljene kvalitetne keramičke pločice. Kupatilo je kompletno renovirano. Glavne odlike ove nekretnine su mali režijski troškovi, odlična dispozicija prostora sa maksimalno iskorištenim stambenim prostorom, svijetle i prozračne prostorije i veoma tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ispred i pored zgrade se nalazi zajednički parking za stanare. Stan je posebno atraktivan za bračne parove sa malom djecom zbog neposredne blizine škole i obdaništa.

NAPOMENA:

Postoji i opcija zamjene stana za manji dvoiposoban ili trosoban stan površine do 70 m² na lokacijama Bulevar, Stupine, Sjenjak uz nadoplatu.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. U krugu od 300 m se nalaze: Općina Tuzla, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, glavna Pošta, marketi “Bingo”, “Konzum”, “DM”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, bolnica “Gradina”, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta, amalo dalje i Panonska, jezera i šetalište “Slana Banja”.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija tipa sa kvalitetnim vanjskim roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod i zidovi u hrastov parket. Protivprovalna vrata. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Automatski osigurači.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.