Broj nekretnine: 28/2023-P2

NOVA CIJENA! FOČANSKA ULICA – Kuća sa bazenom uknjižene površine 77 m², sa pomoćnom zgradom i dvorištem površine 266 m², Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se stambeni objekat uknjižene  površine 77 m² (pr+1), sa pomoćnim objektom i garažom. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 266 m² na kojoj je izgrađen i vanjski bazen. Stambeni objekat se odlikuje odličnom lokacijom sa velikim potencijalom. Objektu je potrebna adaptacija.

PRIZEMLJE:  Dvije sobe, kuhinja, kupatilo, ostava.

PRVI SPRAT: Dnevni boravak, soba, kuhinja i trpezarija, kupatilo i zatvorena terasa.

Vlasnička dokumentacija je uredna (građevinska i upotrebna dozvola, Zk izvadak), a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u mirnom dijelu urbane gradske jezgre u ulici Fočanska, odnosno u neposrednoj blizini naselja Sjenjak , Visoke škole računarstva “Empirca” i sjedišta kablovske televizije TXTV. Od sjeverne gradske magistrale je udaljen par stotina metara, odnosno dva minuta vožnje novoasfaltiranim putem. Okružen je stambeno poslovnim objektima i porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalaze svi objekti neophodni za kvalitetan život (prodavnice, pijaca, tržni centri, škole, obdaništa)

Standard:

Grijanje na struju. Drvena unutrašnja i vanjska stolarija. Podne obloge kombinacija parket i  keramika. Gradska kanalizacija. Garaža. Bazen.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.