Broj nekretnine: 1/2020-P1

NOVA CIJENA! Ekskluzivna vikend kuća sa bazenom, garažom, voćnjakom i šumom, na parceli ukupne površine 5994 m², Gornja Orahovica, Općina Gračanica

Opis nekretnine

Prodaje se ekskluzivna, prelijepa i veoma kvalitetna vikend kuća ukupne stambene površine cca. 250,00 m², sa bazenom, velikom garažom, voćnjakom i šumom, izgrađena na parceli ukupne površine 5994 m². Ovo je jedinstvena nekretnina na našem tržištu. Nalazi se u mjestu Gornja Orahovica, a udaljena je cca. 7 km od raskrsnice i skretanja sa magistralnog puta M4 u Donjoj Orahovici, Općina Gračanica. Kuća je izdvojena od naselja, a do nje vodi asfaltni put koji prolazi kroz naselje. Prilikom gradnje korišteni su najkvalitetniji i najskuplji materijali, a kompletna parcela na kojoj se nalazi kuća je trasirana, ograđena i urađena je drenaža oborinskih voda. Nekretninu karakteriše veoma kvalitetna gradnja, mirna lokacija, prelijep pogled i odlična saobraćajna povezanost.

Spratnost kuće je ½ Suterena+Pr+Pot, objekat je dimenzija 13,50m x 12,00m, a izgrađena je 2013. godine. Na ulazu u posjed se nalazi klizna kapija na daljinsko otvaranje, a do kuće vodi popločani put. Ispred kuće je veliki parking prostor. Na ulazu u kuću, sa istočne strane, nalazi se velika natkrivena terasa, a sa zapadne strane kuće se  nalazi veliki bazen i još jedna natkrivena terasa pogodna za odmor i porodična okupljanja. U prizemlju kuće je smješten dnevni boravak, kupatilo, hodnik, ostava, i kuhinja iz koje se izlazi prema bazenu. Zajedničkim stepeništem prizemlje je povezano sa suterenom i  potkrovljem. U potkrovlju se nalazi jedna spavaća soba sa zasebnim kupatilom, dvije spavaće sobe sa izlazom na otvorenu terasu, toalet, hodnik i zatvorena lođa. U suterenu se nalazi garaža za dva vozila sa rolo vratima na daljinsko upravljanje, kotlovnica sa peći na pelet i vešeraj.

Takođe u suterenu, sa prednje strane kuće, se nalazi velika ostava za alat. Sa gornje strane kuće se nalazi voćnjak i nekoliko košnica. Kompletan posjed i kuća se redovno održavaju i paze. Objekat i dvorište su obezbijeđeni video nadzorom sa mogućnošću praćenja putem interneta.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u mjestu Gornja Orahovica, a udaljena je cca. 7 km od raskrsnice i skretanja sa magistralnog puta M4 u Donjoj Orahovici, Općina Gračanica. Ovo je mirna lokacija sa prelijepim pogledom na okolni krajolik. Do kuće vodi asfaltni put , a onda makadamski put u dužini cca. 200 metara.

 

 

Sadržaj:

 

Suteren:

– Sastoji se od velike garaže za dva vozila, vešeraja, kotlovnice i ostave za alat.

 

Prizemlje:

– Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, velikog kupatila, ulaznog hola, hodnika, ostave, stepeništa i velike natkrivene terase.

 

– Bazen sa velikom natkrivenom terasom.

 

 

Potkrovlje:

– Sastoji se od spavaće sobe sa zasebnim kupatilom, dvije spavaće sobe, toaleta, hodnika, zatvorene lođe, otvorene terase i stepeništa.

 

 

Standard:

Centralno grijanje – vlastita kotlovnica na pelet. Drvena vanjska stolarija sa vanjskim aluminijumskim roletnama i “Zebra” zavjesama. Drvena  unutrašnja stolarija. Podovi mermer i keramičke pločice prve klase.  Garaža. Ostava. Video nadzor. Privatni parking.

 

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.