Broj nekretnine: 1/2016-N-HR

EKSKLUZIVNA PONUDA-USELJIVO! LUKSUZNA NOVOGRADNJA U CENTRU MAKARSKE – Stanovi od 29,12 m² do 71,23 m². MAKSIMALNI POPUSTI ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE!

Opis nekretnine

USELJIVO! 85% STANOVA PRODATO!!!

Agencija “Tk Nekretnine”, zastupnik renomiranog investitora iz Hrvatske, prodaje luksuzne stanove vrhunske kvalitete u novogradnji u neposrednoj blizini samog centra Makarske udaljenoj od centralnog gradskog trga i tržnice cca. 200 metara, odnosno četiri minuta lagane šetnje od mora i rive. Ova nekretnina će biti interesantna kako potencijalnim investitorima koji bi kroz najam stan imali brz i siguran povrat uloženog kapitala, tako i porodicama koji žele uživati u mirisu čistog morskog vazduha i plavetnilu i čistoti Jadranskog mora.

U ponudi su: jednosobni stanovi površine 29,12 m², dvosobni stanovi površine 43,81 m², 47,08 m², 48,21 m², 60,28 m² sa prekrasnom prostranom terasom, i trosobni stanovi površine 58,21 m², 58,35 m², 61,56 m² 61,39 m², 66,95i 71,23 m². garaže površine 12,00 m² – 20,16 m² i parking mjesta ispred zgrade.

ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE OMOGUĆEN JE MAKSIMALAN POPUST!!!

Za detaljnije informacije o cijeni, popustima i kreditiranju možete nam se obratiti na 035/227-460 ili info@tknekretnine.ba


Objekat će biti spratnosti Sut+Pr+4. U suterenu će se nalaziti 32 garaže površine 12 – 20,16 , dok će se na ostalim etažama nalaziti ukupno 42 stana podijeljeni u tri etaže. Posebna pažnja pri projektovanju je posvećena kreiranju maksimalno iskorištenog prostora i luksuzu svake stambene jedinice. Kompletan objekat je projektovan po najnovijim standardima gradnje, a visok kvalitet korištenih materijala i funkcionalnost su neke od karakteristika ove nekretnine. Važno je napomenuti da svaka stambena jedinica ima vlastiti vodomjer, mjerilo za potrošnju električne energije što budućem vlasniku daje potpunu kontrolu režijskih troškova. Stambena zgrada se gradi po visokim EU standardima gradnje sa vrhunskim termo, hidro i zvučnim izolacijama.Fasada zgrade se radi sa toplinskom izolacijom od kamene vune debiljne 8 cm. U stubištima će biti brački kamen i pocinčana ograda. Ograde na balkonim će biti pocinčane i kovane. Zidovi u stan će biti fino žbukani i bojani diperzivnim bojama. Po jedan zid ili komad zida u dnevnim boravcima biti će od dekorativno obložen bračkim kamenom. U kupaonama se ugrađuje tuš kada dimenzija 120X80 cm sa tuš kabinom, kvalitetna baterija za toplu i hladnu vodu, viseća wc školjka sa ugradbenim vodokotlićem i električni bojler kapaciteta 50 litara. U kupaonama će piti provedeno podno grijanje i ugrađene vrhunske keramičke pločice I klase na podu i zidu. U kuhinji će biti postavljene keramičke pločice I klase na podu i zidu. U dnevnom boravku, trpezariji i spavaćim sobama se postavlja parket I klase na podu i zidu ili visoko kvalitetna keramika koja izgleda kao parket sa odgovarajučom dekorativnom lajsnom po odabiru kupca. Biti će ugrađene sve potrebne instalacije za rasvjetu i termiku, kao i priključci za telefon, TV i satelitsku televiziju. Sve prostorije u stanovima biti će sa spuštenim stropovima i ugrađenim LED rasvjetnim tijelima i indirektnom LED rasvjetom. Klima uređaji će biti postavljeni u svim spavaćim i dnevnim sobama. Ulazna vrata u stanove će biti kvalitetna sigurnosna blindo protiprovalna i protivpožarna, a unutarnja furnirna drvena vrata. Vanjska stolarija će biti visoko kvalitetnih plastificiranih aluminijskih profila sa termoizolacijskim staklima.

LOKACIJA: Stambeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini samog centra Makarske i udaljen je od centralnog gradskog trga,tržnice i rive (mora) cca.250 metara odnosno četiri minuta lagane šetnje.Većina stanova je pozicionirana tako da ima pogled na more. Glavna makarska plaža je udaljena od stambenog objekta par minuta lagane šetnje.

.