Broj nekretnine: 108/2017-P1

Dvosoban stan u centru grada, površine 65,41 m², na 1. spratu, u blizini Narodnog pozorišta

Opis nekretnine

Prodaje se dvosoban stan uknjižene površine 65,41 m². Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade na veoma atraktivnoj lokaciji u centru Tuzle, u blizini Narodnog pozorišta.  Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, velike trpezarije, kuhinje, kupatila sa predprostorom, hodnika, zatvorene lođa i balkona. Vlasnik je kuhinju izmjestio na zatvorenu lođu i tako dobio veliku trpezariju koja može poslužiti kao dodatna soba.  Centralna gradska lokacija i blizina svih gradskih sadržaja, dobra iskorištenost stambenog prostora, prozračne i svijetle prostorije,     samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život. Zajednički parking za stanare nalazi se iza zgrade. Stan posjeduje veliku podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Zbog centralne gradske lokacije i niže spratnosti ovaj stan bi mogao biti dobra investicija u svrhu iznajmljivanja. Stanu je potrebna potpuna adaptacija.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 1. spratu stambene zgrade  na veoma atraktivnoj lokaciji u centru Tuzle, u blizini Narodnog pozorišta.  Ovo je centralna gradska lokacija , a u krugu od cca. 500 metara se nalaze: Panonska jezera, šetalište “Korzo”, Gradski park, gradska tržnica, sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti,  pošta, apoteke, banke i taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena  vanjska i unutrašnja stolarija.  Parket u dnevnom boravku, sobi, trpezariji, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu sa predprostorom. Telefonski priključak. Kablovska TV. Podrumska prostorija.