Broj nekretnine: 56/2017-P1

SNIŽENO – Dvosoban stan površine 63 m², sa zatvorenom lođom i podrumskom prostorijom, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan dvosoban stan, uknjižene površine 63,00 m². Nalazi se na devetom spratu stambene zgrade sa dva lifta, u naselju Brčanska Malta. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, predsoblja i zatvorene lođe.  2014. godine vlasnik je izmijenio vodo instalacije i  postavio nove keramičke pločice u kuhinji.  Postavljena su nova protuprovalna vrata, nove keramičke pločice u predsoblju, balkon je zatvorio drvenom stolarijom. Odlična dispozcija prostora, mali režijski troškovi, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove  nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život.   Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na devetom spratu stambene zgrade sa dva lifta, u naselju Brčanska Malta. U krugu od 200 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja stolarija drvo.  Parket u sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i predsoblju. Protuprovalna vrata. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Video nadzor. Interfon. Dva Lifta.