Broj nekretnine: 4/2019-P1

Dvosoban stan površine 53,16 m², sa ostavom i lođom, Stupine

Opis nekretnine

Prodaje se manji dvosoban stan uknjižene površine 53,16 m². Nalazi se u stambenoj zgradi sa liftom, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine. Stan se sastoji iz dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i lođe.

Dobra iskorištenost prostora, mali režijski troškovi, odličan kvalitet gradnje, atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u blizini, i prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u potkrovlju stambene zgrade, u veoma atraktivnom i traženom naselju Stupine, Tuzla. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC/drvo vanjska  stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji i hodniku. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, ostavi i lođi. Lift. Protuprovalna vrata. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenih od strane investitora.