Broj nekretnine: 66/2017-P1

SNIŽENO – Djelimično adaptiran, kvalitetan trosoban stan površine 86 m², Novo Naselje – Solina

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran, kvalitetan trosoban stan površine 86,00 m². Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade u Novom Naselju, Solina. 2000. godine vlasnik je promjenio vodo instalacije u stanu, kompletno adaptirao kupatilo i toalet, postavio nove  keramičke pločice u kuhinji, ostavi i hodniku, a u sobama, trpezariji i degažmanu laminat. Takođe je postavio novu instalaciju za centralno grijanje i nove radijatore u dnevnom boravku, trpezariji, kuhinji i kupatilu. U kupatilu je postavljen rezervoar za vodu sa pumpom. Glavne karakteristike ove nekretnine su dobra spratnost, svijetle i prozračne prostorije, trostrana orijentacija i odlična pozicija stambene zgrade smještene u stambenom naselju sa obiljem parkova i zelenila što budućem kupcu garantuje miran porodičan život. Ispred i iza zgrade se nalazi prostran zajednički parking za stanare. Nekretnina posjeduje i podrumsku prostoriju.

Bitno je naglasiti da je prije par godina instalirana nova podstanica za centralno grijanje čime je kvalitet grijanja podignut na zavidan nivo.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna,  potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije „Tk Nekretnine“ u Džafer Mahali br.10 na Skveru.

 

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade u Novom naselju, Solina. Ispred stambene zgrade su lijepo uređene zelene površine i igralište za djecu. U neposrednoj blizini zgrade se nalaze veći supermarketi „Bingo“i „Dramar“, a u krugu od 500 m i  zelena pijaca, škola, obdanište, pošta, ambulanta  i taxi/autobusko stajalište . Dodatna pogodnost za stanare je prostrani parking prostor ispred i iza stambenog objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada. Izuzetno je važno napomenuti da se u blizini ovog naselja uskoro otvara studentski kampus, čime će nekretnine na ovoj lokaciji znatno dobiti na vrijednosti.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje.  Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Laminat u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, hodniku, kupatilu, toaletu i ostavi. Protočni bojler u kupatilu. Interfon. Telefon. Internet. Kablovska TV. Podrumska prostorija.