Broj nekretnine: 100/2017-P1

SNIŽENO! Djelimično adaptiran dvosoban stan, površine 64 m², 2. sprat, Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 64,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade u naselju Sjenjak. Vlasnik je adaptirao nekretninu u više navrata. 2004. godine je postavio novu vanjsku PVC stolariju, nova protuprovalna ulazna vrata i brusio i lakirao parket. 2005. godine je postavio nove aluminijumske radijatore u dnevnom boravku i kuhinji sa trpezarijom, a 2015. godine je vanjski zid obložio stiroporom debljine 5 cm i zatvorio malu lođu čime je dobio dodatnu stambenu površinu. Ovu nekretninu karakteriše niža spratnost, racionalno iskorišten prostor, dvostrana orijentacija i svijetle i prozračne prostorije, što ga čini idealnim za ugodan porodični život. Iza i ispred zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Kuhinja sa električnim uređajima, kompletan namještaj u dnevnom boravku, spavaćoj sobi i hodniku ostaje budućem kupcu GRATIS.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  na 2. spratu stambene zgrade  u naselju Sjenjak.  Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Konzum” i “Bingo”, tržni centri “Dramar” i “Sjenjak“, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

 

 

Standard:

Centralno grijanje. PVC vanjska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Interfon. Lift.