Broj nekretnine: 67/2019-P1

Djelimično adaptiran, dvosoban stan površine 48 m², 2. sprat, Novo Naselje, Solina

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 48,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade u Novom Naselju, Solina. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje,   kupatila, hodnika, garderobera i lođe. Stan je adaptiran u više navrata. 2004. godine razdvojena je kuhinja od ostatka stana, brušen i lakiran parket i postavljen novi radijator u dnevnom boravku. 2015. godine vlasnik je potpuno adaptirao kupatilo, postavio keramičke pločice u hodniku, i od ostave napravio garderober. Osnovne kvalitete ove nekretnine su: mali režijski troškovi, dobra spratnost, prozračne i svijetle prostorije, pozicija zgrade koja je smještena u stambenom naselju sa obiljem parkova i zelenila, što je idealno za bračne parove sa malom djecom. Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a ispred i iza zgrade se nalazi prostran zajednički parking za stanare zgrade. Stan je obezbijeđen alarmnim uređajem.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi na 2. spratu stambene zgrade u Novom Naselju, Solina. Ispred stambene zgrade su lijepo uređene zelene površine i parkovi za djecu. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi  supermarket „Bingo“, a u krugu od 500 m i dječije igralište, zelena pijaca, sportski tereni, škola, obdanište, pošta, ambulanta i taxi/autobusko stajalište. Dodatna pogodnost za stanare je prostrani parking prostor ispred i iza stambenog objekta. Ovo naselje pored nabrojanih pogodnosti karakteriše i odlična povezanost gradskim saobraćajem sa ostalim djelovima grada. Izuzetno je važno napomenuti da se u blizini ovog naselja uskoro otvara studentski kampus, čime će nekretnine na ovoj lokaciji znatno dobiti na vrijednosti.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i hodniku.  Telefonski priključak. Kablovska TV.  Alarm.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane investitora.