Broj nekretnine: 34/2018-P1

CENTAR – Zgrada “Cipelići” – Kvalitetan trosoban stan površine 72 m², niže spratnosti, na idealnoj lokaciji u centru Tuzle

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, veoma funkcionalan, djelimično adaptiran trosoban stan, uknjižene površine 72,00 m². Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade sa liftom, na najtraženijoj lokaciji u centru Tuzle tzv. zgrada “Cipelići”.  Ovo je idealna lokacija za urban način života sa velikim parkingom, parkovima i svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, a Panonska jezera se nalaze na samo cca. 500 metara od zgrade. Stan je adaptiran u više navrata. 2014. godine vlasnik je potpuno adaptirao kuhinju, kupatilo i toalet, a 2016. godine je brusio i lakirao parket i zatvorio veću lođu PVC stolarijom. Odlična iskorištenost stambenog prostora, dobra spratnost, odličan kvalitet gradnje, veoma atraktivna i tražena lokacija, dvostrana orijentacija, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine i čine je veoma ugodnom za život.  Stan posjeduje i podrumsku prostoriju. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Zajednički parking za stanare se nalazi ispred i pored zgrade.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Zbog niže spratnosti i centralne gradske lokacije stan je takođe moguće koristiti kao privatnu ordinaciju ili kancelariju, a u isto vrijeme je veoma atraktivan za iznajmljivanje što bi budućem vlasniku omogućilo brz povrat uloženih sredstava.

Kompletan namještaj u stanu se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade sa liftom, na najtraženijoj lokaciji u centru Tuzle tzv. zgrada “Cipelići”.  Ovo je idealna lokacija za urban način života sa velikim parkingom, parkovima i svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, a Panonska jezera se nalaze na samo cca. 500 metara od zgrade.  U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: MUP TK, osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i zelena pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija sa žaluzinama. PVC stolarija na lođi. Parket u sobama, hodniku i degažmanu. Keramičke pločice u kupatilu, toaletu i kuhinji. Lift. Klima uređaj. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Video nadzor.