Broj nekretnine: 24/2020-P1

CENTAR – Potpuno adaptiran, kvalitetan dvosoban stan površine 63 m², 1. sprat

Opis nekretnine

Prodaje se  kvalitetno adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 55,00 m², dok je stvarna površina stana cca. 63,00 m². Dodatna stambena površina je dobivena zatvaranjem dvije lođe, čime se dobilo na većoj kvadraturi dnevnog boravka, spavaće sobe i kupatila. Nalazi se na 1. spratu stambene zgrade locirane u neposrednoj blizini Panonskih jezera, teniskih terena i šetališta Slana banja, u naselju Centar. Sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom,  spavaće sobe, velikog kupatila i ulaznog hola. Stan posjeduje i ostavu veličine cca. 4,50 m² u prizemlju zgrade. 2010. godine vlasnik je potpuno adaptirao stan. Tom prilikom su izmijenjene elektro i vodo instalacije, postavljena nova PVC vanjska stolarija u kupatilu, kuhinji i spavaćoj sobi, a u dnevnom boravku je postavljena aluminijumska vanjska stolarija. Postavljena je dekorativna unutrašnja drvena stolarija, kvalitetna protuprovalna ulazna vrata, izlivena je nova podna ploča i postavljen parket, a zidovi su obijani “do cigle” i malterisani. Takođe je urađena priprema za vlastiti vodomjer. Glavne odlike ove nekretnine su niža spratnost, dvostrana orijentacija, odlična iskorištenost prostora, svijetle i prozračne prostorije i veoma atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Kvalitetna italijanska kuhinja sa električnim uređajima marke “Gorenje” (mašina za suđe, pećnica, ravna ploča i mikrovalna pećnica), plakar i krevet u spavaćoj sobi, klima uređaj, mašina za veš “Gorenje”, kupatilski namještaj i rasvjetna tijela u kupatilu, ostaju budućem kupcu GRATIS.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi 1. spratu stambene zgrade locirane u neposrednoj blizini Panonskih jezera, teniskih terena i šetališta Slana banja, u naselju Centar. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život jer se nalazi u centralnom gradskom jezgru i neposrednoj blizini svih neophodnih gradskih sadržaja. U krugu od 500 metara se nalaze osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, zgrada Općine Tuzla, MUP TK, Općinski i Kantonalni sud, TC “Mercator”, mnoštvo ugostiteljsko-trgovačkih objekata, sportski tereni, apoteke, banke, saloni, kao i sav ostali sadržaj koji jedna urbana sredina posjeduje.

 

 

Standard

Centralno gradsko grijanje. Vanjska aluminijumska/PVC stolarija. Podovi kreamičke pločice i parket. Protuprovalna vrata. Klima uređaj. Interfon. Ostava u prizemlju.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.