Broj nekretnine: 73/2020-P1

CENTAR – Poslovni prostor površine 103,70 m², na atraktivnoj lokaciji pored Hotela “Mellain”, Kantonalnog i Općinskog suda

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor uknjižene površine 103,70 m². Nalazi se u prizemlju  jedne od najkvalitetnijih i najtraženijih zgrada u Tuzli, pored stambeno-poslovnog kompleksa i Hotela ”Mellain”, u naselju Centar. Zgrada u kojoj se poslovni prostor nalazi je novije gradnje,  smještena je u samom centru grada, a u neposrednoj blizini se nalaze Kantonalni i Općinski sud, Općina Tuzla, MUP TK, većina banaka, T.C. “Mercator” i “Robot”. Prostor se sastoji od dvije etaže, prizemlje 51,03 m² i suteren 52,67 m². Prilaz prostoru je omogućen iz ulice, koja prolazi sa zapadne strane objekta iz pravca Kantonalnog suda, i sa istočne strane od Hotela “Mellain”. Zbog svoje lokacije u centru grada i blizine svih gradskih sadržaja pogodan je za advokatske kancelarije, ordinacije, predstavništva firmi i slične djelatnosti.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi prizemlju jedne od najkvalitetnijih i najtraženijih zgrada u Tuzli, pored stambeno-poslovnog kompleksa i Hotela ”Mellain”, u naselju Centar. U krugu od 300 metara se nalaze: Općina Tuzla, Oćinski i Kantonalni sud, MUP TK, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i Hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, T.C. “Merkator”, Glavna pošta, Panonska, jezera, šetalište “Slana Banja”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i drugi gradski sadržaji.

 

 

Standard:                                                              

Centralno gradsko grijanje. Aluminijumski radijatori. Kvalitetna vanjska aluminijumska. Drvena unutrašnja stolarija. Pod keramičke pločice. Automatski osigurači. Hidrant. Telefonski priključak.

 

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.