Broj nekretnine: 142b/2017-P1

CENTAR – Poslovni prostor (kancelarije) površine 203,90 m², na veoma frekventnoj lokaciji, zgrada “Toranj”

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor (kancelarije) uknjižene površine 203,90 m².  Nalazi se  na 3. spratu poslovne zgrade sa liftom tzv. “Toranj”, u centru Tuzle.

Poslovni prostor se sastoji od 5 kancelarija, arhive, čajne kuhinje, 2 toaleta sa predprostorom, hola i zatvorene lođe. S obzirom na centralnu gradsku lokaciju i visoku frekventnost pješaka i automobila, pored kancelarijske djelatnosti, prostor bi se mogao koristiti i kao klinika, ordinacija ili call centar. Zbog zapadne orijentacije i velikih prozorskih portala prostor je veoma svijetao i prozračan, a idealan raspored prostorija čini ga veoma funkcionalnim. Prostor posjeduje alarm i video nadzor. Veliki parking se nalazi u neposrednoj blizini.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Nekretnine se nalaze na 3. spratu poslovne zgrade sa liftom tzv. “Toranj”, u centru Tuzle. Ovo je centralna gradska lokacija, a u krugu od cca. 100 metara se nalaze T.C. “Mercator”, Općinski i kantonalni sud, Općina Tuzla, MUP TK, banke, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, frizerski saloni, apoteke, srednjoškolske i visokoškolske ustanove  i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Aluminijska vanjska i unutrašnja stolarija. Pod mermerne i keramičke pločice. Klima uređaj. Video nadzor. Alarm. Hidrant. Vatrodojava. Vodomjer. Telefonski priključak.