Broj nekretnine: 8/2020-i1

CENTAR – Moderan poslovni prostor površine 214 m², 1. sprat, zgrada “Titanik” pored “Mercator”-a

Opis nekretnine

Izdaje se moderan i kvalitetan poslovni prostor uknjižene površine 214,38 m². Nalazi se na 1. spratu  stambeno-poslovne zgrade novije gradnje tzv. “Titanik”, pored T.C. “Mercator”-a i stambeno-poslovnog kompleksa “Avaz-Robot”. U zgradi “Titanik” nalaze se filijale više banaka, osiguravajućih kuća, ugostiteljsko-trgovačkih objekata, ordinacija i advokatskih kancelarija. Prostor je pozicioniran u zapadnom krilu zgrade, pored lifta i stepeništa, i ne graniči se sa ostalim prostorima na ovoj etaži. U prvom dijelu poslovnog prostora nalazi se ulazni hol sa info-pultom, čajnom kuhinjom, garderobom i dva toaleta sa predprostorom, dok se u drugom dijelu nalazi hodnik kroz koji je omogućen pristup do 4 velike zasebne kancelarije, arhive, konferencijske sale i  jedne kancelarije otvorenog tipa. Veliki prozorski portali i dvostrana orijentacija (sjever-jug) čine ovu nekretninu svijelom i prozračnom. Prostorije su klimatizirane i imaju ugrađenu ventilaciju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Zbog svoje lokaciju u centru grada, velikog javnog parkinga koji se nalazi ispred objekta i svih gradskih sadržaja  u neposrednoj blizini, ovaj poslovni prostor se može koristiri za manje klinike, ordinacije, call centre, softverske i programerske kompanije, predstavništva raznih firmi i druge kancelarijske djelatnosti.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na odličnoj lokaciji u centru grada, pored tržnog centra “Mercator” i stambeno-poslovnog kompleksa “Avaz-Robot”, u zgradi “Titanik”.  Ovo je jedna od najtraženijih lokacija u gradu. U krugu od 500 metara nalaze se osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, Panonska jezera, ugostiteljsko-trgovački objekti, Općina Tuzla, Hotel Tuzla, Općinski i Kantonalni sud, MUP TK, glavna pošta, veliki broj banaka i osiguravajućih kuća, i ostali gradski sadržaji.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska aluminijumska stolarija sa termoizolacionim staklima. Aluminijumska/drvena unutrašnja stolarija. Pod  keramičke pločice. Klima uređaj. Ventilacija. Vlastiti vodomjer. Lift. Telefonski priključak.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.