Broj nekretnine: 3/2017-i1

Centar – Kancelarija površine 22 m² , šetalište “Korzo”, Turalibegova ulica

Opis nekretnine

Iznajmljuje se kancelarija površine 22,00 m². Nalazi se na prvom spratu poslovne zgrade u strogom centru Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu “Korzo”, u Turalibegovoj ulici. Sastoji se od jedne prostorije, a sa ostalim kancelarijama koristi zajedniči ulaz, hodnik i dva muška i dva ženska toaleta. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješaka i automobilskog saobraćaja, blizine svih važnih privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne kompanije, agencije, obrazovne institucije kojima lokacija igra primarnu ulogu u poslovanju. U neposrednoj blizini se nalazi parking.

 

 

Lokacija:

Kanclarija se nalazi na prvom spratu poslovne zgrade u strogom centru Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu “Korzo”, u Turalibegovoj ulici.  Ovo je najprometnija lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U neposrednoj blizini se nalaze Panonska jezera, Raiffeisen Bank, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, Gradska tržnica, agencije, apoteke i taxi stajališta.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja drvena stolarija. Pod laminat. Keramičke pločice u toaletima.  Automatski osigurači.