Broj nekretnine: 25/2020-P1

CENTAR – Djelimično adaptiran stan površine 74 m², na 1. spratu, u blizini Narodnog pozorišta

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran stan uknjižene površine 62,00 m²  dok je stvarna površina stana cca. 74,00 m² + balkon 4,50 m². Dodatna površina je dobivena zatvaranjem velikog balkona sa sjeverne strane, čime se dobilo na većoj površini kuhinje i trpezarije. Stan se nalazi na 1. spratu stambene zgrade u centru Tuzle, u blizini Narodnog pozorišta. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, velike trpezarije i kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i balkona. Stan je adaptiran u više navrata. 2006. godine vlasnik je postavio novu PVC vanjsku stolariju sa aluminijumskim roletnama, nova protuprovalna vrata, i uradio rofix na zidovima. 2010. godine su izmijenjene elektro i vodo instalacije, i postavljene nove keramičke pločice u kupatilu, kuhinji, balkonu i dijelu hodnika. Glavne odlike ove nekretnine su dobar raspored prostorija, niža spratnost, dvostrana orijentacija (sjever-jug) i centralna gradska lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposredsnoj blizini. Nekretnina posjeduje i veliku podrumsku prostoriju.

 

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

NAPOMENA: Klima uređaj, kompletna kuhinja sa električnim uređajima (frižider i šporet), ugradbeni plakari, i kompletan namještaj u stanu ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

Lokacija:

Stan se nalazi 1. spratu stambene zgrade u centru Tuzle, u blizini Narodnog pozorišta. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U krugu od cca. 500 metara nalaze se: MUP TK, Gradski park, konzulat Republike Hrvatske, Trg slobode i Soni trg, TC “Robot”, TC “Mercator”, market “Bingo”, zelena pijaca, banke, apoteke, Panonska jezera,  autobusko/taxi stajalište i drugi sadržaji.

 

Standard:

Centralno grijanje. PVC vanjska stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama, trpezariji i dijelu hodnika. Kreamičke pločice u kupatilu, kuhinji, dijelu hodnika i balkonu. Aluminijumski radijatori. Telefonski priključak. Klima uređaj. Kablovska TV. Podrumska prostorija.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.