Broj nekretnine: 77/2019-P2

FIKSNA CIJENA! Atraktivna i moderno namještena garsonjera novije gradnje površine 29,28 m², zgrada Cappuccino

Opis nekretnine

Prodaje se moderno koncipirana namještena garsonjera novije gradnje površine 29,28 m².  Stan se nalazi u jednoj od kvalitetnijih i traženijih zgrada u Tuzli, tzv. “Cappuccino”, pored T.C. “Dramar”, u naselju Slavinovići. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na  mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Stambena zgrada je izgrađena krajem 2008. godine i odlično je očuvana. Vanjska stolarija je kvalitetna višekomorna PVC , a unutrašnja drvo. Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna tipa „Jelovica“. Zbog južne orijentacije stan je svijetao, prozračan i veoma ugodan za boravak. Pored visoke kvalitete gradnje, nekretninu karakteriše i izuzetna lokacija i otvoren pogled. Vlasnik je 2018. godine kompletno adaptirao kupatilo, odnosno prilagodio ga modernim standardima življenja. Ulaz i unutrašnjost zgrade su odlično održavani, a ispred zgrade se nalazi privatni parking za stanare koji je kontrolisan elektronskom rampom i nadzornom kamerom.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

NAPOMENE: Garsonjera se prodaje isključivo sa namještajem koji je gotovo nekorišten (vlasnik je u stanu boravio kratko vrijeme).

Lokacija:

Nekretnina se nalazi tzv. “Cappuccino”, pored T.C. “Dramar”, na samom ulazu u naselje Slavinovići. Naselje Slavinovići su jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na mirnoj lokaciji i izdvojena od gradske buke. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo” , Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole,T.C. “Dramar” apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska stolarija PVC. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u dnevnom boravku i hodniku. Kvalitetne keramićke pločice u kupatilu. Protuprovalna/protupožarna vrata. Vlastiti vodomjer.  Automatski osigurači. Telefon.  Kablovska TV. Interfon. Lift. Vanjske roletne.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.