Broj nekretnine: 7/2024-i1

BULEVAR – Odličan poslovni prostor površine 73 m², pored “Farah” kozmetičkog salona i OŠ “Novi Grad”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se odličan, potpuno i kvalitetno adaptiran poslovni prostor, uknjižene površine 73,32 m². Nalazi se u prizemlju stambene zgrade u ulici Ivana Ribara, u veoma atraktivnom i traženom naselju Bulevar. Prostor je pozicioniran na veoma prometnoj lokaciji, pored pješačkog mosta između naselja Bulevar i zgrade “Kula G”, i ima pristup direktno sa trotoara i ulice. U neposrednoj blizini se nalaze dermatološko-kozmetički salon “Farah”, OŠ “Novi Grad”, pekara “Kabil” i Mala pijaca. Prostor se sastoji od jedne velike, glavne prostorije sa velikim prozorskim otvorima, jedne manje prostorije, toaleta i ostave. Korišten je kao frizersko-kozmetički salon, a moguće ga je koristiti i u druge svrhe kao npr. kancelarijske, izložbeno-trgovačke djelatnosti, ordinacije itd. Prostor posjeduje upotrebnu dozvolu. Vlasnik je potpuno i kvalitetno adaptirao ovaj prostor. Izmijenio je elektro i vodo instalacije, postavio velike prozorske otvore i izloge, novu unutrašnju stolariju, nove radijatore, podove obložio granitom, a zidove je obijao “do cigle” i nanovo malterisao i gletovao. Ispred prostora je uradio veliki podest od granita debljine 5cm, a iznad ulaza je postavljena kvalitetna staklena tenda. Takođe je razvedena kompletna instalacija za video nadzor, alarm i internet. Odlična iskorištenost prostora, kvalitetna adaptacija, trostrana orijentacija (sjever-istok-zapad), atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove nekretnine. Vlasnik posjeduje i veliku  prostoriju/ostavu u suterenu zgrade. Zajednički parking se nalazi ispred i pored zgrade. Bitno je napomenuti da prostor posjeduje mjerače potrošnje grijanja (kalorimetar/kaliometar), vode (vodomjer) i struje, što budućem zakupcu omogućava potpunu kontrolu režijskih troškova.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u prizemlju stambene zgrade u ulici Ivana Ribara, u veoma atraktivnom i traženom naselju Bulevar. Prostor je pozicioniran na veoma prometnoj lokaciji, pored pješačkog mosta između naselja Bulevar i zgrade “Kula G”. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada, velikih zelenih površina, i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “DM”, T.C. “Brčanska Malta”, T.C. “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Grand Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, Pivara Tuzla, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Alu vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Granit pločice na podovima. Klima uređaj. Telefonski priključak. Vodomjer.