Broj nekretnine: 26/2021-i1

BULEVAR – Namješten dvosoban stan površine 53 m², pored O.Š. “Novi Grad”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se namješten dvosoban stan površine 53,00 m². Nalazi se na 4. spratu zgrade bez lifta, pored osnovne škole “Novi Grad”, u ulici Vladimira Nazora u naselju Bulevar. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave i balkona. Glavne karakteristike ove nekretnine su odlična dispozcija prostora, tražena lokacija, dvostrana orijentacija (sjever-jug), i prozračne i svijetle prostorije. Svi gradski sadržaji su u neposrednoj blizini. Parking se nalazi ispred zgrade. Stan posjeduje podrumsku prostoriju. NAPOMENA: U stanu nije dozvoljeno držanje životinja i/ili kućnih ljubimaca.

Lokacija:

Stan se nalazi na veoma atrakivnoj lokaciji, u ulici Vladimira Nazora u naselju Bulevar. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarket “Bingo Plus”, ugostiteljsko-trgovački objekti, Mikrostanica Doma zdravlja, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, glavna pošta, apoteke, banke i zelena pijaca.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod keramičke pločice i laminat. Telefonski priključak. Automatski osigurači. Protuprovalna vrata.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.