Broj nekretnine: 20/2021-P2

BULEVAR! Funkcionalan, djelomično adaptiran dvosoban stan, površine 52,36 m², na atraktivnoj i mirnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se funkcionalan, djelomično adaptiran dvosoban stan sa balkonom uknjižene površine 52,36 m² . Nekretnina se nalazi na atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. Stan je djelomično adaptiran 2015.godine. Tom prilikom je postavljena nova PVC termoizolaciona vanjska stolarija i protivprovalna vrata. Glavne odlike ove nekretnine su mali režijski troškovi, odlična dispozicija prostora sa maksimalno iskorištenim stambenim prostorom, trostrana orijentacija stana sa svijetlim i prozračnim prostorijama i veoma tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ispred i pored zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

NAPOMENA: Nekretnina se prodaje sa kompletnim namještajem i kuhinjom GRATIS!

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u stambenoj zgradi na atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. U krugu od 300 m se nalaze: Općina Tuzla, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, glavna Pošta, marketi “Bingo”, “Konzum”, “DM”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, UKC “Gradina”, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta, amalo dalje i Panonska, jezera i šetalište “Slana Banja”.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC termoizolaciona vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u kupatilu keramičke pločice. Pod u sobama kvalitetan hrastov parket. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Protivprovalna vrata.