Broj nekretnine: 22/2018-P1

BULEVAR – Adaptiran, veoma funkcionalan trosoban stan površine 79 m², sa balkonom i 2 ostave

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran, veoma funkcionalan, svijetao trosoban stan, uknjižene površine 79,00 m². Nalazi se na 12. spratu stambene zgrade sa 2 lifta, u blizini Hotela “Mellain” i Panonskih jezera, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. Nekretnina je adaptirana u više navrata. 2002. godine vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novi parket, nove keramičke pločice u toaletu, kuhinji, hodniku, ostavi i balkonu, a postojeću lođu je zatvorio PVC stolarijom sa žaluzinama i preuredio je u kuhinju. 2010. godine je postavljena nova drvena vanjska stolarija sa žaluzinama u obadvije spavaće sobe i protuprovalna ulazna vrata. 2015. godine je adaptirano kupatilo i postavljena nova PVC stolarija sa žaluzinama u kuhinji i ostavi. Glavne odlike ove nekretnine su odlična dispozicija prostora, kvalitetna adaptacija, dobar kvalitet gradnje, trostrana orijentacija sa panoramskim pogledom, svijetle i prozračne prostorije i veoma tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. U ulazu pored stana nalazi se ostava koju koristi vlasnik stana. Nekretnina posjeduje podrumsku prostoriju. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Pored zgrade se nalazi zajednički parking za stanare i dječije igralište.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja od medijapana (sa električnim uređajima)  i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS!

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 12. spratu stambene zgrade sa 2 lifta, u blizini Hotela “Mellain” i Panonskih jezera, na veoma atraktivnoj i traženoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Bulevar. U krugu od 300 metara se nalaze: Općina Tuzla, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, T.C. “Merkator”, Glavna pošta, Panonska, jezera, šetalište “Slana Banja”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i drugi gradski sadržaji.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC i drvena vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u kuhinji, kupatilu, toaletu, hodniku, ostavi i balkonu keramičke pločice.  Parket u sobama, trpezariji i degažmanu. Protuprovalna vrata. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. 2 lifta.