Broj nekretnine: 3/2021-i1

BUKINJE – Hala 450 m² pored Termoelektrane, uz magistralni put Tuzla – Šićki Brod, Općina Tuzla

Opis nekretnine

Iznajmljujuje se višenamjenska hala površine cca. 450 m², sa parkingom površine cca. 500 m², koji se nalazi ispred hale. Pozicionirana je u kompleksu skladišnih objekata, na parceli površine 12000 m², neposredno uz magistralni put Tuzla – Šićki Brod, u naselju Bukinje, Općina Tuzla. Pristup čitavom kompleksu i predmetnoj hali je iz Bukinjske ulice koja se proteže paralelno uz magistralni put, a nalazi se cca. 50 metara od raskrsnice sa magistralnim putem, kod fabrike deterdženata “DITA” i Motela “Iveljić”. Kompletan plato je asfaltiran i utovar/istovar i okretanje kamiona sa prikolicom je lako izvodljiv.

Hala posjeduje  betonsku utovarnu rampu visine 0,90 i zasebno brojilo za potrošnju električne energije. U neposrednoj blizini se nalaze fabrika deterdženata “DITA”, kamenorezac “ILIĆ”, Motel “Iveljić”, autostakla “NOVUS”, Outlet “LC WAIKIKI”, “GRAFOTISAK” i Termoelektrana Tuzla.

Objekat je dimenzija 39,0 m X 15,0 m, nepravilnog oblika i nalazi se u gornjem, desnom dijelu kompleksa. Visina stropa na sredini magacina iznosi 7 metara, a na krajevima 4 metra. Sastoji se od magacinskog prostora i 2 kancelarije sa klima uređajem.

U sklopu ovog kompleksa se iznajmljuju i parking mjesta za 3-5 kamiona sa prikolicom, a jedno parking mjesto se posebno naplaćuje i iznosi 100 KM mjesečno.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.