Broj nekretnine: 18/2020-P2

SNIŽENO-BRČANSKA MALTA! Kvalitetan djelomično adaptiran dvosoban stan sa balkonom površine 52,00 m² u fazi adaptacije, odličnog rasporeda prostorija, na atraktivnoj lokaciji

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan djelomično adaptiran dvosoban stan uknjižene površine 52,00 m². Nekretnina se nalazi na veoma mirnoj lokaciji sa dosta zelenih površina, u naselju Brčanska Malta. Stan je jednim dijelom adaptiran odnosno nalazi se u fazi završne adaptacije. Prilikom adaptacije vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio kvalitetnu vanjsku PVC stolariju sa modernim vanjskim roletnama u sobama. Kompletno je adaptirano kupatilo. Postavljena su protivprovalna vrata. Glavne odlike ove nekretnine su mali režijski troškovi, odlična dispozicija prostora sa maksimalno iskorištenim stambenim prostorom, svijetle i prozračne prostorije i atraktivna lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Ispred i iza zgrade se nalazi zajednički parking za stanare.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u popularnom tuzlanskom naselju Brčanska Malta. Ovo naselje je veoma atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i u samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze, T.C. “Sjenjak”, Univerzitetski klinički centar „Tuzla“, mala gradska pijaca, osnovne škole, obdaništa, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “KONZUM”, “BINGO”,igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC vanjska stolarija sa modernim i kvalitetnim vanjskim roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Pod i zidovi u kupatilu keramičke pločice. Pod u dnevnom boravku i spavaćoj sobi bukov parket. Blindo vrata. Telefonski priključak. Internet. Kablovska TV. Automatski osigurači. Podrumska prostorija.