Broj nekretnine: 81/2020-P1

BRČANSKA MALTA – Djelimično adaptiran dvosoban stan površine 61 m², 3. sprat

Opis nekretnine

Prodaje se djelimično adaptiran, dvosoban stan uknjižene površine 61,00 m². Nalazi se na 3. spratu stambene zgrade sa liftom,  u naselju Brčanska Malta. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i lođe. 2017. godine vlasnik je potpuno adaptirao kupatilo, postavio nove keramičke pločice u kuhinji i hodniku, brusio i lakirao parket, uradio rofix na zidovima i zamijenio radijator u trpezariji. Glavne karakteristike ove nekretnine su mali režijski troškovi, dobar raspored prostorija, odlična spratnost, dvostrana orijentacija, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, i prozračne i svijetle prostorije. Zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi 3. spratu stambene zgrade sa liftom,  u naselju Brčanska Malta. U krugu od cca. 500 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, frizerski saloni, apoteke, banke, supermarketi “DM”, “BINGO”, bolnica Gradina (UKC), osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu, zelena pijaca i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija.  Parket u dnevnom boravku, trpezariji i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kupatilu, hodniku i kuhinji. Telefonski priključak. Interfon. Video nadzor.

 

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.