Broj nekretnine: 10/2018-i2

Atraktivna višenamjenska poslovna zgrada modernog dizajna i novije gradnje , površine cca. 760 m² sa vanjskim parkingom i podzemnim garažama, locirana na najfrekventnijoj poslovnoj lokaciji u centru Srebrenika

Opis nekretnine

Izdaje se višenamjenska poslovna zgrada modernog dizajna sa podzemnim garažama (moguća upotreba garažnog prostora i za druge svrhe tipa skladišnog prostora) izgrađena po najsavremenijim evropskim normama i zahtjevima moderne izgradnje, ukupne korisne površine cca. 760 m², izgrađena na zemljišnoj parceli površine 407 m². Objekat je projektovan sa dimenzijama 18,60 m x 13,02 m, spratnosti suteren+prizemlje+2 sprata + potkrovlje. Suterenski dio je namijenjen kao garažni prostor u kome je smješteno stepenište koje služi za vertikalnu komunikaciju kao i prostor za kotlovnicu. U prizemnom djelu se nalazi ulazni hol sa recepcijom, poslovnim prostorom, te čajnom kuhinjom, sanitarnim čvorom (muškim i ženskim) i stepeništem. Na prvom i drugom spratu nalaze se opremljeni savremeni uredski prostori koji zadovoljavaju najviše standarde uredskog poslovanja sa sanitarnim blokom. U potkrovnom dijelu objekta trenutno je smješten restoran sa terasom, te apartmanski dio. Poslovna zgrada je višenamjenskog karaktera i prilagodiva je za sjedišta ili predstavništva poduzeća, banke, izložbeno prodajne salone, privatne klinke, kompanije brze pošte, odnosno pruža neograničen spektar mogućih poslovnih aktivnosti potencijalnim zakupcima/investitorima. Atraktivna prometna poslovna lokacija sa velikom frekvencijom saobračaja doprinosi atraktivnosti ove vrijedne nekretnine. Ispred objekta se nalazi asfaltiran privatni parking  za veći broj automobila.

NAPOMENA: Poslovnu zgradu je moguće iznajmiti i po etažama/spratovima

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:
Objekat se nalazi pored magistralnog puta visoke saobračajne frekvencije M 1.8 Tuzla-Srebrenik-Orašje u
samom centru Srebrenika.


Standard:
Centralno grijanje iz sopstvene kotlovnice.
Vrhunska alu vanjska stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Podovi u administrativnom dijelu kombinacija granit/mermer. Keramićke pločice u sanitarnim čvorovima. Spušteni stropovi . Centralna klima jedinica. Asfaltirano dvorište. Privatni parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.