Broj nekretnine: 28/2018-P2

Atraktivna, multifunkcionalna poslovna zgrada na dva sprata, na prometnoj lokaciji u blizini magistralnog puta, ukupne površine 422 m², Donja Tinja, općina Srebrenik

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetna višenamjenska poslovna zgrada ukupne građevinske površine 422(korisne površine 374 m²), spratnosti P+2 pozicionirana na najatraktivnoj lokaciji u naselju, u centralnoj zoni, u neposrednoj blizini magistralnog puta M 1.8 Tuzla-Srebrenik. Poslovni objekat se prodaje u roh bau fazi, tako da budući vlasnik može prilagoditi objekat svojim poslovnim aktivnostima. Zbog velikih prozorskih portala nekretnina je veoma prozračna i svijetla tokom cijelog dana. Zbog svoje atraktivne pozicije u strogom centru naselja pored mjesne pijace, velike frekvencije pješačkog i drumskog saobračaja, blizine magistralnog puta, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne trgovačke kompanije, manje klinike, banke, agencije, obrazovne institucije kojima lokacija igra primarnu ulogu u poslovanju.

Lokacija:

Poslovna zgrada se nalazi na lokaciji Donja Tinja (Centar), općina Srebrenik u neposrednoj blizini magistralnog puta M.1.8 Tuzla-Srebrenik, u užoj urbanoj zoni (centralnom dijelu naselja Donja Tinja) neposredno pored mjesne pijace. Prilaz objektu je sa lokalnog asfaltnog puta, odnosno magistralnog puta M.1.8. Prilaz je obezbijeđen pješačkiim i kolskim putem.

Sadržaj:

Poslovni objekat se sastoji od:

Prizemlja ukupne površine 168,44 m² 

I sprat ukupne površine 159,79 m²

II sprat ukupne površine 45,95 m²

Standard:

Izgrađeni poslovni objekat se nalazi u roh bau fazi sa dovedenim instalacijama do objekta, odnosno na objektu su izvedeni grubi građevinski radovi. Maksimalne dimenzije objekta u nivou prizemlja su 13×14,15 m2 + 3,5X1,00 m spratnosti prizemlje+prvi sprat, u gabaritu 10,15X13,00, odnosno prizemlje+drugi sprat u gabaritu 4×13,00 m. Zgrada je zidana od giter bloka debljine 25 cm. Sve međustropne ploće su od armiranog betona. Objekta je građen prema projektu i proširen prema dopunskoj urbanističkoj saglasnosti. Objekat je predviđen kao višenamjenski poslovni objekta sa potrebnim pomoćnim prostorijama. Pored glavnog ulaza sa sjeverozapadne strane predviđeni su ulazi i sa ostalih strana objekta. Objekat je moguće modelirati i kao stambeno poslovni objekat.