Broj nekretnine: 59/2016-P2

NOVA CIJENA! Atraktivna kuća novije gradnje sa dva zasebna stana i poslovnim prostorom u prizemlju, ukupne površine cca. 345 m², sa odvojenom garažom i zemljištem ukupne površine 3643 m², naselje Breške

Opis nekretnine

Prodaje se moderan, kvalitetan stambeno poslovni objekat ukupne stambene površine cca. 345 m², spratnosti P+1+pt sa dvorištem površine 3643 m², odvojenom garažom i kotlovnicom. Parcela se nalazi u tuzlanskom prigradskom naselju Breške. Nekretnina ima pristup direktno sa asfaltnog puta, a okružena je individualnim stambenim objektima i prekrasnim zelenim okolišem i šumom. Gradnja kuće je započeta 1983. godine a stambeni objekat je adaptiran u nekoliko navrata u periodu od 2000-te do 2016. godine. Prilikom adaptacije su urađeni novi oluci i potkovi, postavljena nova vanjska termoizolaciona PVC stolarija, te nova unutrašnja stolarija u dijelu kuće. Ugodnoj atmosferi kuće doprinosi odličanj raspored prostorija, a zbog svoje orijentacije kuća je obasjana dnevnom svijetlošću tokom većeg dijela dana. Ispred kuće se nalazi prekrasna prostrana terasa i ograđeno dvorište sa lijepo uređenom baštom i pomoćnim prostorijama.

Sadržaj:

Prizemlje: Poslovni prostor (pogodan za ugostiteljstvo) sa dva toaleta, sa sobom, kuhinjom i ostavom.

I sprat: Dnevni boravak , tri spavaće sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, terasa, ostava,  hodnik i hol sa stepenišnim prostorom.

Potkrovlje: Dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, terasa, dvije ostave, hodnik i stepenišni prostor.

Lokacija:

Parcela se nalazi u tuzlanskom prigradskom naselju Breške. Pored parcele se nalazi autobusko stajalište, a u neposrednoj blizini se nalazi crkva i prodavnica mještovite robe. Ovo je lokacija bez saobraćajne buke i idealna je za miran porodičan život udaljena od centra Tuzle cca. 15 minuta vožnje automobilom.

Standard:

Centralno grijanje na čvrsta goriva iz vlastite kotlovnice. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Kvalitetna drvena unutrašnja stolarija. Kombinacija laminata i keramićkih pločica u spavaćim sobama i dnevnim boravcima. Keramika u kuhinjama i na terasama. Garaža. Kablovska. Internet.