Broj nekretnine: 17/2019-P2

Atraktivan višenamjenski stambeno poslovni objekat površine cca. 400 m² sa dvorištem površine cca. 115 m² na odličnoj prometnoj lokaciji, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski stambeno poslovni objekat izgrađen po građevinskim standardima, ukupne površine cca. 400 m² i spratnosti Pr+1. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 312 m². Nekretnina se nalazi u naselju Slavinovići na odličnoj lokaciji. Odlikuje se dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i atraktivnom lokacijom. Objekat je podijeljen u dvije cjeline U jednoj cijelini na prizemlju se nalazi poslovni (kancelarijiski) dio sa skladišnim/proizvodnim prostorom, dok se na spratu nalazi stambeni prostor sa posebnim ulazom koji se može eventualno pretvoriti u kancelarijski prostor.

Lokacija:

Stambeno poslovni objekat se nalazi u naselju Slavinovići u neposrednoj blizini magistralnog puta Tuzla-Bijeljina-Zvornik. Okružen je stambeno poslovnim objektima i porodičnim kućama. Nekretnina se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobračaja i idealna je za poslovne djelatnosti bilo koje vrste.

Standard:

Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija parket i keramika. Privatni parking.