Broj nekretnine: 10/2020-i2

Atraktivan, višenamjenski poslovni prostor uknjižene površine 100.00 m² na veoma frekventnoj centralnoj gradskoj lokaciji, Klosterska ulica

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan, multifunkcionalan poslovni prostor visokog kvaliteta u prizemlju stambeno poslovnog objekta smještenog u užoj centralnoj gradskoj zoni, pozicioniran neposredno pored glavne saobračajnice u Klosterskoj ulici. Poslovni prostor se sastoji od adaptibilnog otvorenog poslovnog dijela sa dvije kancelarije, dva odvojena mokra čvora, odnosno sa sa dva toaleta i ostave. Zbog svoje atraktivne lokacije, te visoke frekvencije pješačkog i kolskog saobraćaja u perimetru poslovnog prostora, ova nekretnina je posebno interesantna za poduzetnike kojima atraktivna i prometna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovnim aktivnostima. Prostor je izuzetno praktičan i pogodan za sve vrste bankarskih, predstavnićkih, agencijskih usluga i namjena, kao i za ordinacije i manje klinike. Odlična lokacija, veliki svijetli stakleni portali, visoka frekvencija pješačkog i kolskog saobračaja i pozicioniranost poslovnog prostora garantuju budućem zakupcu velikih broj potencijalnih posjetilaca. Pored poslovnog prostora se nalazi privatni parking prostor za dva putnićka vozila.

NAPOMENA Zbog njegovog otvorenog modernog koncepta i adaptibilnosti, prostor je moguće izdavati i kao dvije odvojene cijeline površine 50 m² sa zasebnim toaletima i ostavama .

Lokacija:

Poslovni prostor je pozicioniran u prizemlju stambeno poslovne zgrade u naselju Centar, ulica Klosterska u blizini sjeverne gradske saobračajnice. U krugu od cca. 300 metara nalaze se banke, osiguravajuće kuće, turistićke agencije, obdanište, zdravstvene ordinacije i klinike, Katolički školski centar “Sveti Franjo”, ugostiteljski i trgovački objekti, a samo centralno gradsko šetalište, parkovi i gradski Trg su udaljeni par minuta hoda.


Standard:.

Centralno gradsko grijanje sa kaliometrom. Kvalitetna vanjska PVC višekomorna termoizolaciona stolarija. Kvalitetne keramičke pločice u poslovnom dijelu, toaletima i ostavi. Led ambijentalna rasvjeta sa spuštenim stropom. Automatski osigurači. Klima uređaj. Internet.