Broj nekretnine: 84/2014-P

NOVA CIJENA!Atraktivan stambeno poslovni objekat površine cca. 400 m² u gradskoj zoni naselje“Jezero“, Živinice

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski stambeno poslovni objekat gabarita 11,50 m X 12 m, izgrađen po savremenim građevinskim standardima, ukupne površine 400 m² i spratnosti Pr+2. Objekat je sagrađen 2009. godine na zemljišnoj parceli površine 483 m². Nekretnina se nalazi u naselju “Jezero”, i udaljena je samo 50 metara od magistralnog puta M18 Tuzla-Sarajevo. Odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspodjeljenim prostorom i odličnom lokacijom. Moderan i funkcionalan dizajn u kombinaciji sa stropsol termoizolacionom staklenom fasadom daje objektu reprezentativan izgled. Objekat je podjeljen u dvije cjeline . U jednoj cjelini (prizemlje) se trenutno nalazi proizvodni dio (manja hala) sa kancelarijskim prostorom. U drugoj cijelini (I i II) sprat se nalazi stambeni dio. Stambeni segment lociran na II spratu je u visokoj rou-bau fazi.

Lokacija:

Objekat se nalazi u širem gradskom jezgru (naselje Jezero) lociran u blizini magistralne saobraćajnice M18 Tuzla-Sarajevo. Omogućena je odlična komunikacija sa ostalim djelovima grada i brz ulaz/izlaz iz grada. Udaljenost nekretnine od samog centra grada je cca. 400 m. Iako lociran u mirnom okruženju, u neposrednoj blizini objekta se nalaze svi neophodni sadržaji potrebni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlane. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja  stolarija. Vrhunska keramika u dnevnom boravku, trpezariji i kuhinji. Parket u sobama. Telefonski priključak. Kablovska TV. Interfon. Internet.