Broj nekretnine: 69/2021-P2

Atraktivan stambeni objekat površine 278 m² sa garažom, izgrađen na zemljišnoj parceli površine 3507 m² sa predivnom baštom i šadrvanom na mirnoj lokaciji u blizini Lukavca, naselje Huskići

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan stambeni objekat sa garažom izgrađen po visokim građevinskim standardima, ukupne stambene površine cca. 278, spratnosti podrum+Pr+1+potkrovlje. Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli uknjižene površine 3507 m². Nekretnina je izgrađena u periodu od 2010. godine do 2020.godine. Stambeni objekat se odlikuje se visokim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i dobrom lokacijom sa razvijenom komunikacionom infrastrukturom. Objekat se snadbijeva vodom sa gradskog vodovoda ali posjeduje i bunar. Objekat posjeduje i solarne kolektore smještene na krovu stambenog objekta, čime je potrošnja električne energije svedena na minimum. Vanjska izolacija objekta je od stiropora debljine 6 centimetara.

NAPOMENA: U oglašenu cijenu kuće ulazi kompletna kuhinja i namještaj u dnevnom boravku.

Stambeni objekat se sastoji od:

PODRUM: Sastoji se od kotlovnice sa peći na pelet i pumpe za toplu vodu, četiri pomoćne prostorije, vešeraja i prostorije za fitnes.

PRIZEMLJE: Sastoji se od dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, dvije spavaće sobe, kupatila , dva hodnika, zimske bašte , dodatne prostorije (52 m²) i garaže.

PRVI SPRAT: Sastoji se od 3 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i prostrane terase.

Lokacija:

Zemljište se nalazi u široj gradskoj zoni grada Lukavca, naselje Huskići. U neposrednoj blizini zemljišta se nalazi lokalni asfaltni put koj vodi ka središtu Lukavca. U blizini su smještene lokalne prodavnice, fudbalski stadion i autobuska stanica. Sam stambeni objekat je udaljen od centra Lukavca cca. 2,5 kilometara.

Standard:

Grijanje na pelet iz vlastite kotlovnice. Kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Podne obloge kombinacija hrastov parket i keramika. Nova vodovodna mreža. Garaža sa prostorom za parkiranje dva automobila. Kotlovnica sa peći na pelet. Vešeraj. Bunar. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet.