Broj nekretnine: 143/2017-P1

Atraktivan poslovni prostor površine 90 m², u pješačkoj zoni “Korzo”, u centru Tuzle

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan poslovni prostor površine cca. 90 m². Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta, Raiffeisen Bank i visokofrekventne pješačke zone “Korzo”, u ulici Kazan Mahala. Pristup prostoru je direktno sa ulice, a posjeduje dva ulaza. Iako se nalazi u pješačkoj zoni, zbog blizine saobraćajnice, omogućen je i nesmetan istovar robe. Dvostrana orijentacija istok-zapad i veliki prozorski portali čine ga svijetlim i prozračnim. Poslovni prostor posjeduje i podrumsku prostoriju površine cca. 50 m² koja se može koristiti kao ostava ili magacin. S obzirom da je pozicioniran na visokofrekventnoj lokaciji poslovni prostor se može koristiti za ordinacije, manje klinike, izložbeno-prodajne djelatnosti, ugostiteljstvo, predstavništva firmi i sl. U ulici pored prostora se nalazi zajednički parking.
 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u centru grada, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta i visokofrekventne pješačke zone “Korzo”, u  ulici Kazan Mahala. U radijusu od 100 metara se nalaze Raiffeisen Bank, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, agencije, apoteke i taxi stajališta, a nedaleko odatle i Panonska jezera i Gradska tržnica.

 

Standard:

Centralno grijanje na kalorimetar. Vanjska aluminijumska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi laminat i keramičke pločice.  Telefonski priključak. Internet.