Broj nekretnine: 4/2015-I

Atraktivan poslovni objekat sa privatnim parkingom, u blizini centra Tuzle

Opis nekretnine

Izdaje se veoma atraktivan poslovni objekat sa privatnim parkingom, u blizini centra Tuzle. Nalazi se u ulici Džafer Mahala, u neposrednoj blizini Doma zdravlja, glavne filijale UniCredit Bank i TC “Omega” i ima direktan izlaz na sjevernu saobraćajnicu. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu, kako za pješake tako i za vozila. Objekat je ukupne površine cca. 330,00 m² i spratnosti Pr+1+Pot. Parcela površine 560,00 m², na kojoj se nalazi objekat, je u cijelosti popločana, a asfaltirani parking se nalazi iza objekta. Prostor je jedno vrijeme koristila jedna od banaka kao filijalu, a nakon toga je korišten kao restoran. Zbog svoje lokacije, odličnog pristupa, funkcionalnosti i reprezentativnog izgleda objekta, može se koristiti kao filijala banke, predstavništva firmi, izložbene salone kao i za ugostiteljske djelatnosti.

Sadržaj:

Prizemlje – ukupne površine cca. 115,00 m² sastoji se od glavne prostorije, kuhinje , dva toaleta sa predprostorom i stepeništa.

Spratukupne površine cca. 106,00 m² sastoji se od glavne prostorije, 2 muška i 2 ženska toaleta sa predprostorom, balkona i stepeništa.

Potkrovljeukupne površine cca. 106,00 m² sastoji se od glavne prostorije, dvije kancelarije, čajne kuhinje, toaleta i 2 balkona.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u ulici Džafer Mahala i ima direktan pristup na sjevernu saobraćajnicu. U krugu od 500 metara se nalaze Dom zdravlja, UniCredit Bank, T.C. “Omega”, Trg slobode sa velikom fontanom, Gradska tržnica, visokoškolske institucije, apoteke, autobuska/taxi stajališta, a nedaleko odatle i Panonska jezera.

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska aluminijumska stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi u svim prostorijama keramičke pločice. Spušteni strop. Telefonski priključak. Automatski osigurači. Privatni parking. Ventilacija.