Broj nekretnine: 90/2020-P2

Atraktivan nov višenamjenski poslovni prostor sa terasom površine 162,50 m²! SPO”STUPINE UŠĆE”-NOVOGRADNJA USELJIVO!

Opis nekretnine

Agencija “Tk Nekretnine” kao ovlašteni zastupnik u prodaji novogradnje investitora kompanije “Tim Gradnja” d.o.o Tuzla Vam predstavlja poslovni prostor površine 162,50 m² sa terasom lociran u SPO “Stupine Ušće” pozicioniran u najatraktivnijem tuzlanskom naselju Stupine. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno poslovne zgrade. Najtraženija i jedna od najfrekventniji lokacija u gradu sa kvalitetno razvijenom infrastrukturom omogućava budućem kupcu veliki broj potencijalnih klijenata.

Po svojoj strukturi i dispoziciji kao i odličnoj lokaciji poslovni prostor je višenamjenski i nudi potencijalnim kupcima širok spektar poslovnih mogućnosti (agencije, predstavništva firmi, super marketi, ordinacije, kozmetićki i frizerski saloni, advokatske kancelarije, trgovačke radnje i slično)

ZGRADA JE UKNJIŽENA!

Lokacija:

SPO “Stupine Ušće” je izgrađen u popularnom tuzlanskom naselju Stupine. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo”, “DM” i tržni centar “Konzum”, ugostiteljsko-trgovački objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

Standard:

Prostor se prodaje u visokoj roh bau fazi gradnje. Elektro, vodo instalacije i instalacije centralnog grijanja su dovedene do samog prostora. Do useljenja potrebno je uraditi keramiku, podove, sanitarije i unutrašnju stolariju. Vanjska stolarija je aluminijska, visoko kvalitetna termoizolaciona stolarija.