Broj nekretnine: 20/2020-i2

Atraktivan, nedavno adaptiran višenamjenski poslovni prostor površine 60 m² na veoma frekventnoj lokaciji u strogom centru grada preko puta glavne Gradske tržnice (pijace)

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan, adaptiran, multifunkcionalan poslovni prostor u prizemlju stambeno poslovnog objekta smještenog u strogom centru grada Tuzle, pozicioniran neposredno preko puta glavne Gradske tržnice (pijace) i centralnog gradskog trga. Poslovni prostor je ukupne površine cca. 60 m2 a sastoji se od adaptibilnog poslovnog dijela sastavljenog od dvije prostorije i mokrog čvora. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada i velike frekvencije pješačkog i kolskog saobraćaja ova nekretnina je posebno interesantna za poduzetnike kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovnim aktivnostima. Prostor je izuzetno praktičan i pogodan za sve vrste trgovačkih djelatnosti, agencijskih usluga, manje medicinske klinike i ordinacije, te širok spektar ostalih djelatnosti. Prostor je moguće vezati za stambeni prostor na spratu objekta površine 90 m² čime se širi krug potencijalnih poslovnih djelatnosti. Nulta lokacija, visoka frekvencija pješačkog i kolskog saobračaja i pozicioniranost poslovnog prostora garantuju budućem zakupcu velikih broj potencijalnih posjetilaca. Pored poslovnog prostora se nalazi privatni parking prostor za četiri automobila.

.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u strogom centru grada Tuzle. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U blizini se nalaze velika Gradska tržnica, gradski trgovi, Panonska jezera, Raiffeisen Bank, Narodno pozorište, gradski park i razni ugostiteljsko-trgovački objekti.


Standard:.

Centrlalno gradsko grijanje (kaliometar). Kvalitetna vanjska drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Kvalitetne keramičke pločice u poslovnom dijelu i mokrom čvoru. Spušteni strop. Internet.