Broj nekretnine: 6/2021-i2

Atraktivan, nedavno adaptiran višenamjenski poslovni prostor površine 38 m² na veoma frekventnoj lokaciji u strogom centru grada , Živinice

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan adaptiran, multifunkcionalan poslovni prostor u prizemlju stambeno poslovnog objekta smještenog u strogom centru grada Živinica. Poslovni prostor je ukupne površine 38 m2 a sastoji se od adaptibilnog poslovnog dijela sastavljenog od dvije prostorije, ostave i mokrog čvora. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada i velike frekvencije pješačkog saobraćaja ova nekretnina je posebno interesantna za poduzetnike kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovnim aktivnostima. Prostor je izuzetno praktičan i pogodan za sve vrste trgovačkih djelatnosti, agencijskih usluga, manje medicinske ordinacije, te širok spektar ostalih djelatnosti. Nulta lokacija, prostran besplatan parking prostor, visoka frekvencija pješačkog i kolskog saobračaja i pozicioniranost poslovnog prostora garantuju budućem zakupcu velikih broj potencijalnih posjetilaca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u neposrednoj blizini strogog centra grada Živinica. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U blizini se nalaze velika gradska tržnica, gradski trg, banke, ugostiteljski i trgovački objekti razlićitih namjena. Omogućen je direktan prilaz objektu sa magistralnog puta Tuzla-Sarajevo.


Standard:.

Kvalitetna vanjska aluminijska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Kvalitetan laminat u kancelarijskom dijelu.Kvalitetne keramičke pločice u ostavi i mokrom čvoru. Spušteni strop sa ambijentalnom rasvjetom. Internet. Automatski osigurači.