Broj nekretnine: 5/2018-i2

Atraktivan, nedavno adaptiran višenamjenski poslovni prostor površine 12.50 m² na veoma frekventnoj lokaciji u strogom centru grada u blizini glavne Gradske tržnice (pijace)

Opis nekretnine

Izdaje se atraktivan,  nedavno adaptiran, manji multifunkcionalni poslovni prostor u prizemlju stambeno poslovnog objekta smještenog u strogom centru grada Tuzle, pozicioniran neposredno pored glavne Gradske tržnice (pijace). Adaptacija prostora je izvršena u Januaru 2017. godine. Poslovni prostor je ukupne površine cca. 12.50 m², a sastoji se od adaptibilnog poslovnog dijela i mokrog čvora. Zbog svoje lokacije u strogom centru grada i velike frekvencije pješačkog i kolskog saobraćaja ova nekretnina je posebno interesantna za male poduzetnike kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovnim aktivnostima. Prostor je izuzetno praktičan i pogodan za sve vrste  trgovačkih i agencijskih usluga i namjena. Nulta lokacija, visoka frekvencija pješačkog i kolskog saobračaja i pozicioniranost poslovnog prostora, garantuju budućem zakupcu velikih broj potencijalnih posjetilaca. Pored poslovnog prostora se nalazi veliki parking prostor.

.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u strogom centru grada Tuzle. Ovo je jedna od najprometnijih lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U blizini se nalaze velika Gradska tržnica, gradski trgovi, Panonska jezera, Raiffeisen Bank,  Narodno pozorište, gradski park i razni ugostiteljsko-trgovački objekti.

 

Standard:

Kvalitetna vanjska aluminijska stolarija. Kvalitetne keramičke pločice u poslovnom dijelu i mokrom čvoru. Led rasvjeta. Internet.