Broj nekretnine: 24/2017-P2

Atraktivan, moderan višenamjenski stambeno poslovni objekat površine cca. 500 m² na odličnoj lokaciji, Slavinovići

Opis nekretnine

Prodaje se višenamjenski stambeno-poslovni objekat izgrađen po savremenim građevinskim standardima, ukupne površine cca. 500 m² i spratnosti Pr+4. Objekat je sagrađen 2004. godine na zemljišnoj parceli površine 474 m². Nekretnina se nalazi u naselju Slavinovići, i udaljena je nekoliko metara od magistralnog puta Tuzla-Bijeljina-Zvornik. Odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i odličnom lokacijom. Moderan i funkcionalan dizajn daje objektu reprezentativan izgled. Objekat je podijeljen u dvije cjeline funkcionalno povezane. U jednoj cijelini je trenutno smješteno obdanište na prvoj etaži dok se na ostale dvije etaže nalazi stambeni dio koji se može pretvoriti u poslovni . U drugoj cijelini se nalazi stambeni dio.

Ova nekretnina bi mogla biti posebno atraktivna potencijalnim investitorima za pretvaranje u manji hotel, zdravstvenu kliniku, salon automobila ili sjedišta većih poslovnih firmi. Nekretnina se prodaje kompletno namještena.

NAPOMENA: Objekat posjeduje kompletnu građevinsku dokumentaciju i uknjižen je zajedno sa zemljištem u zemljišne knjige u gruntovnici i katastru.

Lokacija:

Stambeno poslovni objekat se nalazi u naselju Slavinovići u neposrednoj blizini magistralnog puta Tuzla-Bijeljina-Zvornik. Okružen je stambeno poslovnim objektima i porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalazi zdravstvena ustanova Plava poliklinika. Nekretnina se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji sa velikom frekvencijom kolskog i pješačkog saobračaja i idealna je za poslovne djelatnosti bilo koje vrste.

Standard:

Centralno grijanje iz vlastite kotlane na čvrsta goriva. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija laminat, keramika i granit. Podno grijanje. Odvojeni setovi za vodu i struju. Kamin. Garaža. Telefonski priključak. Video nadzor. Kablovska TV. Interfon. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.